سوسیس مرغ

سوسیس مرغ
در کنارتو

سوسیس مرغ

گوشت چرخ کرده مرغ(فیله)400گ.  2-تخم مرغ :1ع.  3-آب سرد:5ق غ خ. 4-روغن :3ق غ خ.  4-پودرتخم گشنیز(
1ق چ خ).  5-نمک :1/2 ق غ خ).  6-فلفل سیاه :1/2ق چ خ).  7-پودر شنبلیله خشک -1/8ق چ خ).  8-شیر خشک :3
ق غ خ).  9-پودر نشاسته:4ق غ خ).  10-پودرزنجبیل :1/4ق چ خ).  11-وکیوم سوسیس 1/5متردر5 سانتی متر). 

1-در ابتدا،همه مواد بالا را در کاسه ریخته خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم.
2-از مواد در قیف یکبار مصرف ریخته ،سرقیف را بریده وداخل وکیوم کرده وبا چسب نواری اتصال این دو
را محکم می کنیم.
3-قیف را فشار داده تا مواد داخل  وکیوم  شود.سر وته وکیوم را گره زده 10سانت 10 سانت جدا کرده با نخ 
محکم گره می زنیم .اندازه سوسیس می تواند به دلخواه خودتان باشد.
4-سوسیس ها را به مدت 20 دقیقه در آب درحال جوش قرار داده سپس درآورده وکیوم را جدا کرده وسوسیس های 
نیم پز را داخل روغن سرخ می کنیم.
فوت کوزه گری :می توانیم 3 قاشق غذای خوری فلفل دلمه ای ریز شده به آن اضافه کنیم.-سیب سبز 

تعداد بازید: 1473     تاریخ ثبت: 1394/02/26

پیشنهاد ما به شما