تارت بستنی

تارت بستنی درکنارتو

1-آرد -225گرم.   2-پودرقند -1/4لیوان .3-پودرکاکائو-1قاشق سوپ خوری.4- زرده تخم مرغ 1عدد.5-آب یخ -4قاشق مرباخوری .6-کره 125گرم .7-بستنی به مثدار لازم.

آرد پودرقند و کره را با دست مخلوط می کنیم وزرده تخم مرغ و آب یخ (بهتراست ابتدا 3قاشق مرباخوری از آب یخ را افزود و اگر کم بود یک قاشق دیگراضافه کرد)

را به آن می افزاییم تا خمیر خوبی به دست آید.

خمیر را داخل پلاستیک پیچیده وبه مدت 30 دقیقه آن را در یخچال می گذاریم .پس از این مدت ،خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را روی تخته پهن می کنیم سپس 

خمیر را در قالب تارت می گذاریم وروی آن را با چنگال سوراخ می کنیم و دوباره به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم .

بعد از اینکه خمیر را از بخچال بیرون آوردیم .روی آن کاغذ نسوز گذاشته وبقیه ی مواد را اضافه می کنیم. سپس تارت را به مدت را به مدت 10دقیقه  در فر با دمای 200درجه 

سانتی گراد قرار می دهیم و بعد دوباره به مدت 20 دقیقه دردمای 170 درجه سانتی گراد می گذاریم ،وقتی تارت را از بیرون آورده ،داخل آن را با بستنی پوشانده و در

فریزرقرار می دهیم.نوش جان


تعداد بازید: 1437     تاریخ ثبت: 1394/03/30

پیشنهاد ما به شما