7 ماده ى غذايى كه بطور طبيعى باعث كاهش كلسترول ميشوند

7 ماده ى غذايى كه بطور طبيعى باعث كاهش كلسترول ميشوند
درکنارتو

كلسترول( HDL( high density lipoprotein
كلسترول (LDL( low density lipoprotein 
شايد به نظر برعكس باشد اما در حقيقت كلستروت HDL نوع خوب آن است كه مولكول هاى تشكيل دهنده ى آن در خون انسان قادر به كاهش مولكول هاى كلسترول نوع LDL كه خطرناك است ميباشند. 
شما با مصرف مواد غذايى كه در اينجا به آنها اشاره ميكنيم قادر به كاهش كلسترول LDL خود ميباشيد. 
🍚-جو دوسر: با خاصيت فيبر بالا، جو دو سر ميتواند نقش مهمى در كاهش كلسترول نوع خطرناك شما داشته باشد. جو دو سر را ميتوان به صورت پخته همراه با انواع ميوه ها به عنوان يك صبحانه كامل مصرف نمود. 
🍳٢- تخم مرغ: در مورد تخم مرغ هميشه شك و شبهه هاى زيادى وجود دارد. اگر شما از دسته افرادى هستيد كه نيمرو و املت صبحانه ى مورد علاقه ى شماست، ميتوانيد با حذف زرده و استفاده از سبزيجات همراه با سفيده ى تخم مرغ خطر ابتلا به افزايش كلسترول LDL را كاهش دهيد. 
٣- بادام و گردو: به دليل داشتن اسيدهاى چرب مفيد و امگا سه و فيبر بالا، اين نوع از خشكبار ميتواند تاثير بسيار مهمى در كاهش كلسترول مضر داشته باشد. 
🍹٤- آب پرتقال: تحقيقات نشان ميدهد مصرف هفتصد و پنجاه ميلى ليتر آب پرتقال طبيعى در روز ميتواند تا بيست و يك درصد موجب كاهش كلسترول شما شود. 
🍫٥- شكلات تلخ: تنها بايد مطمئن باشيد كه شكلات تلخى كه مصرف ميكنيد نوع طبيعى و مرغوب آن كه عارى از هرگونه پروسه ى فرآورى شده است باشد. كاكائو ى خام با داشتن خاصيت آنتى اكسيدان بالا ميتواند جايگزين مناسبى براى شيرينى جات مصرفى شما باشد. اما مراقب باشيد كه در مصرف آن زياده روى نكنيد. 
🐠٦- ماهى ها: ماهى هايى نظير سالمون، قزل آلا، ماهى تن با داشتن خاصيت امگا سه موجب افزايش چربى هاى مفيد در بدن كه باعث كاهش كلسترول هستند ميشوند. 
🌾٧- غلات كامل و سبوس: غلات كامل و محصولات سبوس دار با خاصيت فيبر بالا ميتوانند نقش به سزايى در كاهش كلسترول و حتى قند شما داشته باشند. هم چنين با جايگزين كردن نان كامل به جاى نان سفيد و غلات فرآورى شده ميتوانيد سلامت سيستم گوارش خود را نيز افزايش دهيد. 
شاد و سلامت باشيد


@doctorzamani
 @dr_fereshte_zamani  ]

تعداد بازید: 1013     تاریخ ثبت: 1394/09/21

پیشنهاد ما به شما