خورش فسنجان و7 نکته مهم

خورش فسنجان و7 نکته مهم

درکنارتو

 7 نکته مهم برای پخت خورش فسنجان


1)تفت دادن گردو باعث بهتر شدن وجا افتادن آن می شود.درضمن باید حرارت ملایم باشد.

2)خورش مجلسی باید با مرغابی پخته شود.

3)مقدار رب انار به غلظت آن بستگی دارد.

4)بجای رب انار می توانید آب انار،رب آلو،آلوچه ،نارنج،رب آلبالواستفاده کنید.

5)شکررا می توانید به ذائقه خود،کم،یا زیاد،یا به دلخواه حذف کنید البته مزه ملس مناسب ترین مزه برای فسنجان است.

6)فسنجان بهتره روغن بندازه؛دراواخر پخت هر 5 دقیقه یکبار یخ کوچکی بیاندازید.

7)غذاهای که چاشنی شیرین دارند حتما کم نمک باشند.

 

تعداد بازید: 1046     تاریخ ثبت: 1394/01/31

پیشنهاد ما به شما