فریز غذاهای پخته

فریز غذاهای پخته


  درکنارتو

فریز کردن غذای پخته مشکلی ندارد اما باید چند نکته درمورد آن رعایت شود. اولین کار این است که ظرف کوچک والبته تخت

برای این کار انتخاب شود؛ظرفی که خیلی سریع غذا را منجمد کند، چون مرکز غذا باید سریع منجمد شود .چون مرکزآن ممکن

است ساعت ها طول بکشد تا سرد شود.

برای این کار ظروف کوچک ومدور بهتر است؛ چون به صورت یکنواخت سرما را از اطراف می گیرد.از ظروفی استفاده کنید،که

درشان محکم بسته شده وهیچ هوایی در آن نمی ماند .به طور معمول دوتا سه ماه می توانید غذای پخته را در فریرز نگهدارید.

حواس تان باشد که وقتی غذا را از فریزرخارج کردید فقط یک بار می توانید آن را گرم کنید واگر باز از غذا باقی ماند به هیچ

وجه نباید دوباره فریرز کنید چرا که ارزش غذای خود رااز دست می دهد. 

تعداد بازید: 1385     تاریخ ثبت: 1394/01/09

پیشنهاد ما به شما