یخمک هندوانه

یخمک هندوانه



درکنارتو

مواد لازم :

آّب :1لیتر. شکر:250گرم.  هندوانه : 1/5کیلوگرم.

طرز تهیه:

آب و شکررا در قابلمه ای می ریزیم ، روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود . بعد حرارت را زیاد می کنیم،

تا حدود 5 دقیقه (بدون این که هم بزنیم )بجوشد .هندوانه را پوست می گیریم،هسته های آن را جدا می کنیم و در مخلوط کن کی ریزیم تا به 

صورت پوره دربیاید.

پوره هندوانه را با شربت آماده شده مخلوط می کنیم . این مخلوط را دریک قالب فلزی می ریزیم و به مدت یک ساعت در فریزر می گذاریم (تا زمانی که 

دور آن یخ نبندد).

پس از گذشت این مدت قالب را از فریزر بیرون می آوریم و مخلوط درون آن را با چنگال می زنیم .این کار را 2تا 3 بار تکرار می کنیم تا دانه های یخ روی 

آن پیدا شود.

یخمک هندوانه بلا فاصله پس از آماده شدن باید سروشود.از قاشق بستنی می توان برای برداشتن یخمک استفاده کرد.

نکته : در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری نعنای خردشده به یخمک اضافه کنید این کار را باید در مرحله ی آخر قرار دادن در فریزر انجام دهید.

مقدار شکر به نوع هندوانه بستگی دارد.

تعداد بازید: 1209     تاریخ ثبت: 1394/04/13

پیشنهاد ما به شما