نکاتی درباره ی گوشت قرمز

نکاتی درباره ی گوشت قرمز درکنارتو

گوشت تازه باید سفت وبه رنگ صورتی مایل به قرمز باشد وطعم و بوی بدی نداشته باشد، بافت چربی آن هم باید سفید یا زرد کم رنگ باشد.

قبل از مصرف گوشت آن رابه قطعات کوچک تقسیم کنید وبه مدت 48 ساعت درون آب وکمی سرکه خیس کنید ودر یخچال بگذارید .دراین صورت به مدت 

زمان کمتری برای پخت نیاز است.

گوشت بدون استخوان دیرتر از گوشت استخوان دارمی پزد .زیرا استخوان گرما را به خود می گیرد و گوشت از درون و بیرون می پزد.

برای پخت گوشت سفت ، مقداری بسیار کمی جوش شیرین به آب آن اضافه کنید.

به گوشت چرخ کرده بسته بندی شده در فریزر پیاز اضافه نکنید . زیرا طعم وبوی گوشت را تغییر می دهد.

تعداد بازید: 1231     تاریخ ثبت: 1394/06/08

پیشنهاد ما به شما